Kereta Sewa Kl Karloop Home

Cara Terbaik Untuk Kereta Sewa KL Karloop

kereta sewa kl

Untuk strategi terbaik untuk penyewaan bungkusan besar, tempah tepat pada waktu dari rumah. Sekiranya anda memutuskan untuk menyewa kenderaan semasa di Eropah, mampir atau hubungi berhampiran dengan penyewaan kenderaan, atau tempah melalui persatuan kemajuan. Anda perlu memeriksa siapa yang hendak disewa, jenis kenderaan apa yang hendak didapatkan, dan di mana untuk mendapatkannya dan menurunkannya.

Syarikat kereta sewa kl mana?

Sebilangan besar dari kita mulai bersemangat di laman tempahan penambahbaikan, misalnya, Kayak, Expedia, atau AAA. Jelas, jika anda mempunyai hubungan sewa kenderaan yang paling dihormati di rumah, pertimbangkan untuk menggunakan hubungan yang sepadan di Eropah.

Apabila melihat, jangan berhenti mengasingkan diri pada fasa permulaan yang disiratkan dengan hormat. Anda harus memahami tawaran pakatan yang bergabung dengan gabungan kadar terbaik (menghitung semua caj dan apa-apa perkara tambahan yang anda perlukan), gabungan, dan ruang pengambilan / turun (dengan waktu terbuka yang stabil) untuk lawatan anda.

Ini biasanya sentuhan ruang untuk bernafas untuk pergi dengan hubungan yang lebih penting, dengan pilihan zon pickup dan drop-off yang lebih luas. Sebilangan besar tempat kerja sewa AS yang besar mempunyai keadaan kerja di seluruh Eropah, begitu juga dengan dua ruang kerja asas Eropah, Europcar dan Sixt. Dengan hubungan ini, jika anda jatuh ke dalam beban kenderaan, kenderaan pengganti kemungkinan akan cukup dekat.

Memilih Kereta sewa kl ?

Bayangkan beberapa bahagian antara kenderaan sewaan Amerika rata-rata anda dan apa yang mungkin anda dapati di Eropah, di mana kenderaan midrange mempunyai ruang voyager yang lebih sedikit, ruang troli goliath tidak dapat dilalui, dan transmisi manual adalah norma. Automatik sebahagian besarnya lebih luar biasa (pada umumnya sekitar 50 peratus lebih banyak) dan mungkin terbuka jika anda bergerak ke kenderaan yang lebih jelas dan lebih mahal. (Beberapa orang Amerika menganggap automatik tidak ternilai ketika memandu di Great Britain dan Ireland, di mana ujian yang mencukupi mungkin hanya untuk memandu di sebelah kiri.) Oleh kerana cetak biru adalah terhad, anda perlu menempah lebih jauh di hadapan jadual waktu daripada kenderaan transmisi manual. Anda akan mendapat penegasan automatik khas di ruang metropolitan dan terminal udara yang besar.

Semasa melihat pilihan untuk menghabiskan sewa, anda akan melihat beberapa jenama yang dapat disahkan (Ford, VW) – pada hakikatnya tidak ada di sekitar model jenama – sama seperti beberapa model yang lebih mengejutkan, biasanya Opel, Fiat, Citro├źn, Peugeot, Renault, Skoda, dan Tempat Duduk. Buat langkah penting untuk tidak bersantai sambil memilih secara berhati-hati di antara model, kerana anda tidak dijamin akan mendapatkan kenderaan tertentu yang anda jaga, hanya model “berkadar”.

Saya biasanya menyewa model paling praktikal yang paling rendah hati dengan langkah tongkat – untuk mengetepikan wang, walau bagaimanapun, kerana kenderaan yang lebih kritikal tidak dapat menyesuaikan diri di jalan raya Eropah yang terhad dan berliku. Sekiranya orang dewasa yang berbeza bepergian, itu akan dilakukan apabila semua yang dikatakan selesai disahkan, dengan tidak memperhatikan semua kesukaran untuk bergerak ke kelas kenderaan yang lebih penting.

Mendapatkan Pilihan (dan Drop-Off) Tempat dan Masa

Sangat sesuai dan tidak menyenangkan untuk memulakan pengalaman memandu anda dari zon metropolitan yang luar biasa, jadi cubalah memindahkan kenderaan anda dari pertarungan penting. Keadaan yang mengejutkan untuk lawatan ke England adalah bermula (sans kenderaan) di kota Bath yang lebih kecil, menyewa kenderaan ketika meninggalkan Bath, meneliti Britain semasa memandu anda, sehingga kemudian menurunkan kenderaan di York dan membawa kereta api ke London , di mana anda boleh bergantung pada struktur pengangkutan terbuka yang luhur. Dengan cara itu, anda akan mengalu-alukan tiga perhentian bandar asas dalam rancangan England anda – di mana perkara khusus yang anda perlukan adalah kenderaan – tanpa membayar satu.

Memikirkan segala-galanya, berhati-hati dengan timbunan yang diharapkan untuk menjadikan kenderaan anda dalam persatuan yang sederhana – pejabat kejiranan kecil tidak diragukan lagi mempunyai kumpulan yang rendah hati. Berusahalah untuk tidak merancang untuk mengambil atau menurunkan kenderaan anda dalam persatuan yang sederhana pada malam Sabtu, Ahad, atau acara, ketika keadaan kerja kemungkinan besar akan ditutup (berdekatan stesen siap sedia dan zon terminal udara).

Mendapatkan kenderaan di terminal udara atau stesen kereta api bandar lebih mahal daripada mendapatkannya di pusat bandar. (Kos terminal udara / stesen kereta api hanya berlaku untuk jemputan anda, bukan turun.) Jika anda tidak perlu bersantai dengan kenderaan mengikut penampilan anda, teliti sewa yang lebih sederhana dengan kos pengambilan di pusat bandar. Walau apa pun, pengambilan terminal udara atau stesen kereta api bahkan sekarang boleh didorong, walaupun terdapat kesukaran; pelbagai di sekitar zon sewa mempunyai waktu yang lebih pendek (dan mungkin ditutup pada awal malam) atau diminta di labirin jalan-jalan terlarang. Selain mempertimbangkan lalu lintas – mungkin lebih sukar untuk memandu dari terminal udara atau stesen kereta api daripada struktur berhenti di titik penumpuan bandar. Pergi sebelum memilih zon sewa, cari di panduan. Beberapa tempat kerja sewa akan menurunkan kenderaan di tempat tinggal anda – dengan kos.